Post Top Ad

Post Top Ad

Translation

Saturday, January 27, 2018

Bakina kuhinja - restovan krompir prilog šniclama

Bakina kuhinja - restovan krompir dodatak šniclama

Krompir  možemo  spremiti na razne načine, a jedan od njih je restovani krompir. Odličan je kao prilog mesu, a super je i kao samostalan obrok uz salatu. Brzo i jednostavno se priprema, a zaista je užitak za nepca i veoma je ukusan.  Ako ga do sada niste probali obavezno ga napravite i uživajte  u ukusnom obroku.



Potrebno je:
1/2 kg krompira
1 glavica luka
suvi začin
1 k.k. aleve paprike
ml. biber
ulje

Priprema:
Krompir oprati i skuvati zajedno sa ljuskom, skuvan očistiti i iseći na kocke. Luk iseći sitno propržiti, dodati alevu papriku začin biber i krompir na kocke..dobro izmešati.




 Naš krompir je gotov još samo neka šnicla, kobaja..pljeska i evo nama brzoga ručka. Prijatno

No comments:

Post a Comment